Fit görünümüyle ve pürüzsüz cildiyle beğenilen Ebru Şallı'nın nasıl beslendiği merak ediliyor.
ÖDEM ATTIRAN TOK TUTAN ÇORBA
- 1 çay bardağı sarı mercimek
- 1 diş sarımsak
- 1 adet küçük soğan
- 1 adet yeşil kabak
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir tutam dereotu
- Pulbiber
- Su
Sarı mercimeği yıkayıp tencereye alın. Üzerine bir diş rendelenmiş sarımsağı, yemeklik doğradığınız soğanı ve rendelenmiş kabağı ekleyin. Üzerine suyu ekleyip orta ateşte pişmeye bırakın. Tuzunu, zeytinyağını ilave edin. Suyunu kontrol edin gerekirse su ekleyin, mahlep kıvamında olmalı. Blenderdan geçirip için. Üzerine pul biber ve dereotu döküp sıcak sıcak için.
Afiyet Olsun!