Belinizi daha ince gösterecek stil önerileri

Belinizi daha ince gösterecek stil önerileri
Kadınlar için güzellik ve zerafet sembolü ince bele sahip olmakta saklı. Bazen ne kadar az da yesek ne kadar spor da yapsak ince bele sahip olamayız. İşte tam da bu noktada modanın hilelerine başvurmak gerekir. İşte belinizi olduğundan ince gösterecek stil önerileri…

Giydiğimiz kıyafeti en iyi şekilde taşımayı hepimiz isteriz. Daha güzel bir görüntüye sahip olabilmek için de vücut hatlarından belimizi vurgulamamız gerekir. Beli daha ince göstermenin tek yolu kemer kullanmak değildir. Peki beli ince göstermek için nasıl moda hilelerine başvurmak gerekir? Kalın olan beli göz yanılgısıyla ince göstermek mümkün mü? İşte size giyim ipuçları geliyor.

Bol kıyafetlerde kemerle belinizi ortaya çıkarın

Basit bir kemerle salaş kıyafetler içinde bile belinizi vurgulayabilirsiniz. Bu sayede çabasız ama çok etkileyici bir görüntüye kavuşmanız mümkün. Kemeri göğüs altından kullanırsanız daha doğru olacaktır.

Vücudunuzu saran kıyafetler seçin

Seçeceğiniz kıyafetler vücudu sardığı zaman belinizi de vurgulamanıza yardımcı olacaktır.

Blazer ceket giyin

Bele outran blazer ceketi ister önü açık isterseniz de kapalı kullanın belinizi daha ince gösterecektir.

Bluz seçerken V yaka tercih edin

V yaka bluzlar üst bedeninizi daha ince ve uzun gösterir. Bol paça pantolonla kombinlerseniz belinizi daha da vurgulayabilirsiniz.

Yüksek bel pantolon ve etek seçin

Seçeceğiniz yüksek bel pantolon ya da etekler belinizin kıvrımına oturacak ve daha ince görünmesini sağlayacaktır. Gardırobunuzda yüksek bel pantolon ve eteklere yer açın. Düşük bel pantolonlardan kaçının.

Tek renk giyinin

Üst ve alt kıyafet kombinlerinizde tek renk seçin. Kemer kullanmanız gerektiğinde de aynı renkte seçin. Giydiğiniz çorap ve ayakkabıyı da yine aynı tonlarda seçmeniz görüntünüzü kesintiye uğratmaz ve daha uzun ve ince görünmenizi sağlar. Bu sayede tarzınızı da konuşturacaksınız.

Kalem etek dolabınızda mutlaka olsun

Kalem etek beli ince göstermede en doğru seçenek olabilir. Üzerine kombinleyeceğiniz kısa bluz ya da ceketle aradığınız şıklığı yakalayabilirsiniz.

  • Yatay çizgili kıyafetler

Çizgili kumaşta ürünleri seviyorsanız dikkat etmeniz gereken küçük bir detay var. Unutmayın yatay çizgiler size olduğunuzdan daha kalın gösterir. Bu yüzden dikey çizgili ürünleri tercih edin.

  • Kruvaze elbiseler

1970’lerin modası olan kruvaze parçaları dolabınızdan hiç eksik etmeyin.

  • Korse kullanın

Her türlü giydiğiniz kıyafetin içerisine bedeninize uygun korse kullanın. Korseler hiç şüphesiz görünmez kurtarıcılardır. En az 1 beden küçülmenize yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet