Selülit nasıl geçer? Selülit gideren türk kahvesi maskesi nasıl yapılır?

Selülit nasıl geçer? Selülit gideren türk kahvesi maskesi nasıl yapılır?
Türk kahve peelingi kaç günde bir yapılır, Kahve ile yüze peeling nasıl yapılır,Kahve peeling ne kadar beklemeli, Kahve peelingi selülite iyi gelir mi, 15 günde selülite kesin çözüm, selülit için kahve peeling, selülit nasıl geçer,

Türk kahvesi içmeyi seven bir milletiz. Günde en az bir kez kahve içeriz. Bu peeling tarifi ile içtiğiniz kahvenin telvesini çöpe atmak yerine cildinizde değerlendirerek cilt bakımını ucuza getirebilirsiniz. Yüzünüzdeki yıpranmış ölü deriden bu kahve telvesi maskesi sayesinde kurtulacak ve yumuşacık bebek cildi gibi bir cilde kavuşacaksınız. Peelingin dolaşımı arttırıcı etkisiyle cildiniz kendini yenileyecek.

Kahve aynı zamanda selülit problem için de size avantaj sağlar. Selülitli bölgeye düzenli olarak uygulayacağınız türk kahvesi peelingi ile bölgesel kan dolaşımı artar ve yağ yakımı hızlanarak selülit görüntüsünün azalmasına yardımcı olur.

Kahve telvesinin bir güzel özelliği de ellerdeki kokuyu almasıdır. Yemek yaparken ele sinen sarımsak soğan kokusunu, elinize yapacağınız kahve telvesi peeling ile gidermeniz mümkün.

Gelelim yüzünüze uygulayabileceğiniz türk kahvesi peeling tarifine;

Malzemeler;

  • 3 yemek kaşığı türk kahvesi telvesi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı ya da hindistancevizi yağı
  • 1 yemek kaşığı limon suyu

Peeling yapılışı;

Tüm malzemeleri bir kasede güzelce karıştırın. Temiz cilde karışımı sürüp yüzünüze masaj yapın. En az 10 dakika bu uygulamaya devam edin. Sonrasında ılık su ile durulayın. Maske içeriğinde yağlar olduğu için sonrasında yüz yıkama jeli ile yağdan arındırabilirsiniz. Haftada bir bu peeling yapabilirsiniz. Vücudunuzda başka bölgelerde de bu peeling uygulayabilirsiniz.

Hassas bir cildiniz varsa kullanım öncesi doktorunuza danışabilirsiniz. Alerjik reaksiyon farkederseniz maskeyi bekletmeden hemen yıkayın. Peelingler pütürlü yapıda olduğu için cildinizi çizmemesi için çok baskı uygulamamaya özen gösterin, nasik davranın. Her uygulama öncesi taze hazırlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet