Göbek ve basen eriten sumak kürü nasıl yapılır?

Göbek ve basen eriten sumak kürü nasıl yapılır?
Göbek ve basenlerinden şikayetçi olanları buraya alalım. Bu kürü düzenli uygularsanız kısa sürede kilo vermeye başlamanız mümkün. Sumak ve yoğurdun yağ yakıcı özelliği biraraya geliyor. İşte mucize etkisiyle sumaklı yoğurt kürü…

Diyet yapanlar bilir günlük diyet listelerinde yoğurt olmazsa olmazdır. Son zamanlarda diyetisyenlerin gözdesi yoğurtla hazırlanan zayıflama kürleri. Bazen limon ve pul biberle, bazen zencefil ve zerdeçalla hazırlanmış yoğurtlar eklenir listelere. Bu yazımızda da belki de daha önce bilmediğiniz bir tarif paylaşacağız: sumaklı yoğurt.

Spor salonuna gitmeden evde hem sağlıklı beslenerek hem de düzenli yapacağınız egzersizle zayıflayıp hayalini kurduğunuz forma kavuşmanız mümkün. Özellikle göbek ve basenlerinizden şikayetçiyseniz de bu sağlıklı beslenme düzeninize sumaklı yoğurdu eklemelisiniz.

Mayhoş tadıyla bilinen sumak, kan şekerinin dengelenmesine yardımcı oluyor. Aniden gelen tatlı yeme isteğini ortadan kaldırıyor ve iştahı baskılıyor. Doyuruculuğu yüksek olan sumak aynı zamanda sindirim problemlerine iyi geliyor ve şişkinlik ve gaz gibi problemleri önlüyor. Mide probleminiz var ise eğer tüketirken dikkatli olmanızda fayda var. Bu kadar faydalı olan sumak, negative kalorili yoğurtla birleşince harika bir yağ yakma özelliği olan bir küre dönüşüyor.

Göbek ve basen eriten sumak kürü nasıl yapılır?

Yaz yaklaşırken istenmeyen kilolara veda etmenin tam zamanı. Sumak kürünü, sağlıklı beslenme düzeni ve sporla birlikte uygularsanız istediğiniz sonuçları almamanız için bir neden kalmaz.

3 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı sumak ekleyerek güzelce karıştırın. Sumaklı yoğurdu öğleden sonraki ara öğününüzde tüketmenizde fayda var. Vereceği tokluk hissi sayesinde akşam yemeğinde daha fazla yemek tüketmenizi önlemiş olur.

Etkisini gözlemek için bu kürü en az 2 hafta boyunca uygulayın ve düşük kalorili beslenmeye dikkat edin. Tabiki su içmeyi ihmal etmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet