Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nerede yaşıyor, asil mesleği ne?

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nerede yaşıyor, asil mesleği ne?
Son zamanlarda Youtube’da paylaştığı videolarla adından sıkça bahsettiren Barış Özcan’ın kim olduğu da merak konusu oldu. Pek çok ünlü markaya danışmanlık ve sosyal medya hizmeti veren Barış Özcan kimdir? Ne iş yapıyor? Nerede yaşıyor? İşte merak edilenler…

23 Temmuz 1974 yılında İstanbul’da doğan Barış Özcan, Marmara Üniversitesi hukuk fakültesinden mezun olmuştur. THY, LC Waikiki, Türk Telekom gibi dev şirketlere video içerik ve sunum desteği sağlayan bir ajans olan Abak.us kreatif medya ajansının başkanıdır. Aynı zamanda Apple, Adobe ve Linkedln gibi uluslararası şirketlere de sosyal medya desteği vermektedir. TRT, Al Jazeera ve CNN kanallarında belgeseller hazırlayıp yönetmenliğini yapmıştır.

13 Eylül 2014 tarihi itibari ile de düzenli olarak Youtube içerikleri üretmeye başlamış olup, Youtube’un dünya çağında seçtiği 12 değişim elçisinden birisi oldu. Hazırladığı videolar milyonlarca kişi tarafından izlendi ve büyük bir hayran kitlesi yakalamayı başardı. Youtube kanalında sanat, tasarım ve teknoloji içerikli videolar paylaşmakta. Türkiyenin en kaliteli youtube kanallarından birisine sahip. Kanalında bilgi paylaşımlarının yanı sıra insanların hayatına yön veren videolar yapıyor. Ocak 2022 itibari ile youtube kanalında 5.77 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Bugüne kadar TeDx de dahil olmak üzere çeşitli konferanslarda konuşmalar yapmış olan Barış Özcan, profesyonel keynote speaker ve teDx konuşmacısı.

Devletşah Özcan ile evli olan Barış Özcan 1 çocuk babasıdır. Ailesi ile beraber Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet