Turşu suyunu bal ekleyerek tüketin! Anında etki ediyor...
Türk mutfağında turşuların yeri özeldir. Lezzetiyle pilavın, çiğ köftenin, dönerin, kısırın yandaşıdır adeta. Bugün sizler için doğal turşu suyuna bal eklemenin faydalarını araştırdık.
Turşu, doğal bir probiyotiktir. Şifa kaynağı bal ile karıştırıldığında ise virüslerle savaç açan adeta bir iksire dönüşüyor.
TURŞU SUYUNA BAL EKLEMENİN MUCİZEVİ FAYDALARI
- Sindirim dostudur. Kabızlık gibi şikayetlere iyi gelir.
- Kilo vermeye yardım eder.
- Toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.
- Bağışıklığı güçlendirir, hastalıklara karşı korur.
- Fazla yemek yedikten ya da ağır yemeklerden sonra içildiğinde mide sorunlarını hafifletir.
- Antibiyotik etkisi gösterip kuru öksürüğe iyi gelir.
- Alerjik astıma iyi gelir.
- Enerji sağlar.
- Spor yapanlardaki kas tutulmalarını önler. Spordan 1 saat önce 1 bardak içilmesi önerilir.
- Yazın sivrisinek ısırıklıklarında baş ucu doğal ilacınız olabilir. Bir miktar ballı turşu suyuna pamuk batırıp kaşınan bölgeye ara ara sürün. Kısa sürede rahatladığınızı farkedeceksiniz.
HATIRLATMA
Kronik hastalığınız varsa mutlaka doktora danışın.
Keşfet
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.