Bu yöntemle kurutmadan lezzetli sucuk pişirebilirsiniz

Bu yöntemle kurutmadan lezzetli sucuk pişirebilirsiniz
Pazar kahvaltılarının aranan baş kahramanı sucuktur. Büyük, küçük tüm ev halkının en sevdiği lezzet olabilir. Peki sucuk nasıl pişirilir? Sucuk pişirirken kurutmamak için ne yapmak gerekir? İşte sucuk pişirmede yeni yöntem: suda sucuk pişirme.

Sucuk içindeki baharatlar sayesinde kendine has tadı olan bir yiyecektir. Sucuk pişirmek kolay gibi görünse de aslında herkes lezzetli sucuk pişiremez. Genellikle sucuk pişirirken tavada yağda kızartılarak sucuk pişirme yöntemi kullanılır. Ama bu yöntemle sucuk suyunu kaybeder ve kurur. Asıl istediğimiz sucuğun suyunu kaybetmediği, yumuşak ama pişmiş olduğu ve içindeki baharatlarla lezzetinin harmanlanmasıdır. Bunu sağlamak için de sucuğu suda pişirme yöntemini denemenizi öneririz.

Tavayı ısıtıp doğradığınız sucukları tavaya alın ve üzerine yaklaşık 2 3 yemek kaşığı su ilave edin. Ara ara çevirerek sucukları pişirin. Suyu iyice çekince sucuklarınız pişmiş demektir. Aldığınız sucuk yağlıysa eğer yağını bırakacak ve sizin yağ ilave etmenize gerek kalmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet